Inspirerende acties

Dankzij verschillende initiatieven wordt er geld ingezameld voor KidsCare. Vindt u het tijd om in actie te komen maar weet u nog niet precies hoe? Laat u dan inspireren door andere acties! Lees hier de verhalen van mooie acties die opgezet zijn speciaal voor KidsCare.

Protestantse wijkgemeente Den Haag Zuidwest: Een klein beetje mooier…

Als er een afspraak wordt gemaakt voor een interview met Gert-Jan de Raad, gaat het eerst nog even mis. Iedereen is druk en dan moet een ‘vrijwilligers’ afspraak soms even wijken. Maar het duurt niet lang of we zitten tegenover elkaar, online, en praten over van alles, maar vooral over de bijzondere actie waarover Gert-Jan geïnterviewd mag worden.

Zaadje voor een daadje!

Door het dreigend voedseltekort door de coronacrisis is KidsCare samen met Wilde Ganzen in actie gekomen en gestart met de Zadenpakketactie!

Vastenactie bij de Fatimaschool

Aan de hand van een lespakket hebben de kinderen op school kennisgemaakt met de leefsituatie van kinderen in Kenia. Daarna zijn alle kinderen zelf in actie gekomen

Nina:
het 19de kind op komst

Nina (48 jaar) is zwanger van maar liefst haar 19e kind. Haar eerste 2 mannen zijn gestorven. De jongste 6 kinderen zijn van haar derde man. Samen runnen ze het omvangrijke huishouden. De oudste zoon (21 jaar) is uit huis en woont met 2 eigen kinderen elders op het erf. Ze leven van het voedsel dat hun landje opbrengt. Verder is er geen inkomen. 

> Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog