KidsCare maakt het verschil

KidsCare biedt in Zuidoost-Kenia op unieke wijze steun aan arme, kwetsbare gezinnen. Deze huishoudens dragen veelal zorg voor weeskinderen van familieleden en/of gehandicapte kinderen. Met de thuiszorg aanpak van KidsCare kunnen ook deze kinderen opgroeien in hun vertrouwde omgeving. Samen met de community and onze partners begeleidt KidsCare hen vanuit een kwetsbare situatie naar een positie vol mogelijkheden.

In Kenia

Het bieden van thuiszorg voor wees- en hulpbehoevende kinderen is nieuw in Kenia. Het vraagt veel uitleg. Maar de sociaal werkers van KidsCare slagen er steeds beter in om de KidsCare aanpak duidelijk te maken. Kidscare wordt inmiddels (h)erkend in de hele sub county Lunga Lunga in Kenia.

In Nederland

KidsCare is een organisatie die in Zuidoost Kenia op unieke wijze steun biedt aan arme, kinderrijke gezinnen. Het gaat veelal om huishoudens waarin weeskinderen van familieleden en/ of gehandicapte kinderen zijn opgenomen. Maak kennis met ons bestuur, onze partners en sponsoren in Nederland.

Duurzaamheid en Toekomst

Een duurzame organisatie; haalbaar op de lange termijn en bijdragend aan een betere wereld. KidsCare is zich bewust van haar aanwezigheid in Kenia. Momenteel helpen wij jaarlijks ruim 2.500 kinderen en zijn wij hard bezig de lopende programma’s te optimaliseren.

Ons verhaal

Wij geloven dat elk kind het recht heeft om op te groeien in zijn eigen omgeving. Wonen in een veilige en gezonde omgeving is voor weeskinderen en kinderen met een beperking de beste manier om op te groeien en hun eigen talenten te ontwikkelen. Gezamenlijk helpen we deze kinderen en hun families.

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog