In Nederland

KidsCare is een organisatie die in Zuidoost-Kenia op unieke wijze steun biedt aan arme, kinderrijke gezinnen. Het gaat veelal om huishoudens waarin weeskinderen van familieleden en/ of gehandicapte kinderen zijn opgenomen. Ook begeleidt KidsCare tienermoeders en is er speciale aandacht voor kinderen die zijn verwaarloosd en uitgebuit.

Bestuur Nederland

De Stichting KidsCare Kenia heeft een actief bestuur in Nederland. Een team van 9 gedreven vrijwilligers geven sturing aan de voorlichting- en fondswervingsactiviteiten in Nederland. En werkt nauw samen met de organisatie in Kenia.

Maak kennis met onze bestuursleden in Nederland en hun verantwoordelijkheden.

Partners

KidsCare werkt zowel in Nederland als in Kenia intensief samen met partnerorganisaties. Door intensief samen te werken met haar partners kan KidsCare zowel haar deskundigheid als haar capaciteit uitbreiden. 

Maak kennis met onze verschillende partners in Nederland en in Kenia.

Sponsoren

KidsCare Kenia is trots op haar sponsoren. Hun bijdragen vormen een belangrijke pijler onder onze organisatie. Dankzij de bedrijven en instellingen die ons op allerlei wijze steunen kunnen wij de kinderen in Kenia op de best mogelijke manier helpen.

Maak kennis met onze verschillende sponsoren in Nederland en in Kenia.

ANBI en CBF

Kidscare is officieel erkend als goed doel.
Met het CBF keurmerk geeft het Centraal Bureau Fondsenwerving aan dat KidsCare verantwoord omgaat met de ontvangen giften en donaties. Tevens heeft KidsCare de ANBI-status. Deze goedkeuring is belangrijk omdat je als donateur alleen schenkingen kunt aftrekken van de belastingen als een organisatie voldoet aan de eisen van ANBI.

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog