Doneer nu

Wordt u ook KidsCare donateur? Met € 20,- per maand kan een door KidsCare geselecteerd zeer arm huishouden, met gemiddeld 5 wees en/of hulpbehoevende kinderen,  bouwen aan een beter bestaan. Wij stellen uw donatie zeer op prijs. Dankzij uw bijdrage kunnen we kinderen in het armste gebied van Kenia een betere toekomst geven. Wij hebben als doelstelling dat we 100% van de giften besteden in Kenia aan de hulp van (wees) kinderen en kinderen met een beperking.

U kunt een eenmalig bedrag doneren via iDeal of u kunt een gezin periodiek steunen. Elke bijdrage is meer dan welkom!

Wist u dat een groot deel van uw gift aftrekbaar is van de belasting? Weten hoeveel? Check deze link en reken het direct uit.

Maandelijkse donatie

Voor slechts 20 euro per maand kan een weeskind weer opgroeien in hun vertrouwde omgeving

Help structureel een gezin met weeskinderen
Voor € 20,- per maand maakt u het verschil voor een geselecteerd huishouden. Dit huishouden bestaat veelal uit meer dan 5 personen. Voor dit bedrag hebben de kinderen iedere dag een maaltijd en kunnen de kinderen naar school om te bouwen aan een duurzame toekomst.

inschrijven als donateur

Eenmalige donatie

Met de hulp van KidsCare hebben weeskinderen en kwetsbare kinderen weer een toekomst.

Iedere donatie komt ten goede aan de weeskinderen in Kenia. Met eenmalige donaties wordt onder andere gezorgd voor leermiddelen en incidentele ondersteuning, op basis van de criteria en doelstellingen welke door KidsCare zijn gesteld en op toegezien wordt.
Met elke euro maakt u het verschil!

doneer nu!

Maak kennis met KidsCare gezinnen!

4S0A6420 (003)

KidsCare verhaal van Jose

Jose (16 jaar) heeft een droom. Ze wil kapster worden, zodat zij kan bijdragen aan de schoonheid van de mensen in haar community en haar moeder financieel kan ondersteunen.

Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog