KidsCare maakt het verschil

KidsCare is een organisatie die in Zuidoost Kenia op unieke wijze steun biedt aan arme, kinderrijke gezinnen. Het gaat veelal om huishoudens waarin weeskinderen van familieleden en/ of gehandicapte kinderen zijn opgenomen. Ook begeleidt KidsCare tienermoeders en is er speciale aandacht voor kinderen die zijn verwaarloosd en uitgebuit.

KidsCare gezinnen

Help een gezin een jaar lang

De sociaal werkers van KidsCare bezoeken geregeld 120 huishoudens, verspreid over 24 dorpen. In 2 à 3 jaar worden geselecteerde gezinnen uit de armoedespiraal gehaald, waarna weer andere gezinnen in het thuiszorgprogramma worden opgenomen. 

Maak kennis met verschillende KidsCare gezinnen en lees hun verhalen.

KidsCare vrijwilligers

Voor KidsCare zijn vrijwilligers onmisbaar. Sinds de oprichting van KidsCare in 2010 door Gerard en Lisette Geenen zijn vrijwilligers van groot belang. Zowel in Kenia als in Nederland zorgen een grote groep vrijwilligers ervoor dat kinderen en gezinnen geholpen worden.

Maak kennis met verschillende KidsCare vrijwilligers en lees hun verhalen.

Inspirerende acties

Dankzij verschillende initiatieven wordt er geld ingezameld voor KidsCare. Mooie acties die mooie resultaten opleveren. Vindt u het tijd om in actie te komen maar weet u nog niet precies hoe? Laat u dan inspireren door andere acties.

Lees hier de verhalen van mooie acties die opgezet zijn speciaal voor KidsCare.

Ons verhaal

KidsCare helpt weeskinderen en kwetsbare kinderen in Kenia met thuiszorg in hun eigen omgeving. KidsCare biedt thuiszorg op dorpsniveau voor de armste kinderen en hun gezinnen op het platteland van Kenia.

Maak kennis met KidsCare, onze missie, ons werk en onze geschiedenis.

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog