KidsCare Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van KidsCare Kenia. Of schrijf in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Kenia en Nederland. Lees onze eerdere nieuwsbrieven hier.

Laatste nieuws

Voedselpakket voor meer dan 500 gezinnen!

16-1-2021

De kerstactie ‘Vier kerst samen’ was een enorm succes! Dankzij de gulle giften van donateurs is er in totaal een bedrag van € 10.080,- opgehaald.

Meer lezen

De eerste gedoneerde pakketten zijn uitgedeeld!

23-12-2020

De actie 'vier kerst samen' is een groot succes. De eerste pakketten zijn afgelopen week al uitgedeeld aan de meest hulpbehoevende gezinnen. 

Meer lezen

Vier kerst met onze gezinnen in Kenia!

08-12-2020

Kerstmis is, waar je ook geboren bent, een feest van licht in donkere dagen. Een moment van bezinning en verbinding. Van gezellig samen zijn met familie en vrienden. In Nederland meestal onder het genot van een heerlijk kerstdiner. 

Meer lezen

Fridah Mwongela winnaar Jos Oskam Trophy 2020!

03-12-2020

William Njogholo, Gloria Pendo en Fridah Mwongela waren als genomineerden alle drie al winnaars. Zij kregen een mooi certificaat en veel waardering van het KidsCare team. 

Meer lezen

Jerusalema Challenge KidsCare Team

30-11-2020

Ook het KidsCare team in Kenia doet mee met de #JerusalemaChallenge! Wat zijn we trots op dit geweldige, hardwerkende team!

Bekijk de video

Donatie van 20 speciale fietsen

10-11-2020

Afgelopen weekend was een prachtige dag op het KidsCare centrum. In samenwerking met KCDF kon KidsCare 20 fietsen met een speciale stoel geven aan moeders met een kind met een beperking.

lees meer

Veelbelovende resultaten vanuit Kenia

2-11-2020

Nog geen jaar nadat we de krachten van het thuiszorgprogramma en het bijenhoudersprogramma gebundeld hebben, kunnen wij met trots een goed resultaat in meerdere huishoudens constateren, zoals bij Lina en Aisha.

Lees meer

De ongelijkheid in Kenia wordt alleen maar groter

05-10-2020

Wij hebben grote bewondering voor het team in Kenia dat zich onvermoeid inzet om de gezinnen in nood te helpen. De economische- en sociale gevolgen door de pandemie zijn immens.

Meer lezen

Het oogsten is begonnen - Eten voor 600 gezinnen

26-09-2020

 De dreiging voor voedseltekort, door de coronacrisis, in de armste regio van Kenia is voor nu afgewend. Lees hier het verhaal van Halina, weduwe en moeder van 7 kinderen.

Meer lezen

Eerste stappen onderzoek ‘Family Power’ gezet

22-09-2020

Een 10-jarig bestaan wordt meestal met een feestelijke bijeenkomst gevierd. Wij kiezen echter voor een andere manier: een onderzoek over de ‘hoe vraag’ van familiegerichte zorg.

Meer lezen

KidsCare Partners