KidsCare Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van KidsCare Kenia. Of schrijf in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Kenia en Nederland. Lees onze eerdere nieuwsbrieven hier.

Laatste nieuws

Uitnodigiging voor de KidsCare vrijwilligersdag

02-05-2022

Niet alleen voor vrijwilligers die naar Kenia willen gaan, maar ook voor vrijwilligers die de Nederlandse organisatie (willen) ondersteunen, organiseren we op zaterdag 21 mei een leuke en laagdrempelige bijeenkomst om nader kennis te maken en mee te denken met KidsCare.

Meer lezen

Werken aan een veilige omgeving

12-04-2022

KidsCare organiseert binnen de dorpsgemeenschappen bewustmakingscampagnes om te bevorderen dat de kinderen en jongeren in een veilige omgeving kunnen opgroeien. Door samen te praten over concrete voorbeelden om de kinderen te beschermen kan al veel bereikt worden maar daarnaast wordt er ook gesproken over kinderrechten en de manier waarop misbruik gemeld kan worden bij de juiste (overheid)instanties.

Meer lezen

Vacature: Creatieve Vormgever!

05-04-2022

Voor KidsCare zoeken we een creatieve vormgever die als vrijwilliger onze communicatiewerkgroep in Nederland wil versterken. Ben jij een creatieve vormgever met een passie voor kinderen en ontwerpen? Ben je een vormgever die het werk van KidsCare en de kinderen mooi in beeld brengt? Dan zoeken wij jou! 

Meer lezen

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor onze communicatiewerkgroep!

30-03-2022

Voor KidsCare zoeken we enthousiaste vrijwilligers die onze communicatiewerkgroep in Nederland willen versterken. Ben jij een enthousiaste tekstschrijver met een passie voor kinderen en schrijven? Ben je een vormgever die het werk van KidsCare en de kinderen mooi in beeld brengt? Of ben jij handig met social media, en maak je de leukste berichten voor op onze social media kanalen? Dan zoeken wij jou!
 

Meer lezen

Bouw Every Child Matters Centre

26-03-2022

KidsCare startte haar zorgverlening voor kinderen met een beperking 7 jaar geleden. Nu is er in de organisatie een apart KidsCare team van 10 personen, waaronder 4 therapeuten en 4 sociaal werkers. Zij zijn verantwoordelijk voor de individuele zorg van meer dan 150 kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking

Meer lezen

Samen voor elkaar

02-12-2021

Zelden was Samen voor Elkaar meer van toepassing dan in deze tijd. Een pandemie, een klimaatcrisis en daardoor, voor de kinderen in Kenia, een hele onzekere tijd. Hulp is hard nodig.

Meer lezen

KidsCare Partners