KidsCare Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van KidsCare Kenia. Of schrijf in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Kenia en Nederland. Lees onze eerdere nieuwsbrieven hier.

Laatste nieuws

Bezoek aan KidsCare Speciale School Units

19-11-2021

137 kinderen gaan dagelijks naar een van de zes speciale schoolunits en het aantal groeit nog steeds. Twee jaar geleden leefden deze kinderen met een geestelijke beperking verborgen in hun huis. Nu zitten ze elke dag op school en aan hun stralende moeders zie je hoe geweldig zij het vinden dat hun kind gewoon naar school kan en leert om daar met anderen samen te zijn.

Meer lezen

Uitdagingen!

13-11-2021

Het KidsCare team (32 medewerkers) is heel gemotiveerd aan het werk voor meer dan 2000 kinderen en hun families. Dat zagen Lisette en Gerard Geenen bij KidsCare in Kenia tijdens hun bezoek van 3 weken. Zoals altijd was het een ‘warm’ bezoek. Ze kregen van de trotse teamleden volop verhalen over verbeteringen, maar ook over de vele uitdagingen.

Meer lezen

Update voedselzadenpakket

11-10-2021

In Lunga Lunga hebben 600 gezinnen nu profijt van het extra hulpprogramma dat in april dit jaar gestart werd. De destijds uitgedeelde voedselzadenpakketten zijn goed benut waardoor er nu maïs en bonen uit hun velden geoogst worden.

Meer lezen

KidsCare Special School Units

29-09-2021

Goed nieuws voor alle kinderen met een beperking die gebruik maken van de dagopvang van de zes KidsCare Special School Units. Die dagopvang wordt bezocht door kinderen met ernstige lichamelijke en geestelijke beperkingen

Meer lezen

Family Power vol energie van start gegaan

17-06-2021

In 2020 vierden wij ons 10 jarig jubileum. KidsCare stelde zichzelf het doel het thema ‘Every child needs a family’ verder uit te diepen. Uit deze taakstelling is Family Power voortgekomen, een vergaande samenwerking tussen 9 NGOs wereldwijd. Allemaal koplopers op het gebied van kindzorg in familie en community. 

Meer lezen

KidsCare Partners