KidsCare Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van KidsCare Kenia. Of schrijf in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Kenia en Nederland. Lees onze eerdere nieuwsbrieven hier.

Laatste nieuws

IMG 20240119 WA0019

Een steuntje in de rug

27-01-2024

Maya, moeder van vier jonge kinderen is blij dat ze weer naar huis kon. Tijdens de hevige regenbuien in december heeft ze vele nachten geschuild in een nabij gelegen kerkgebouw. Ze sliep daar in een kleine ruimte met vijf andere families. Alles beter dan in haar eigen huis want daar stroomde het regenwater doorheen. 

Lees meer
Foto George

Nieuwe KidsCare Directeur

17-11-2023

George Baya is door het KidsCare bestuur in Kenia benoemd tot de nieuwe directeur. George is daarmee de opvolger van Ali Mwaziro, die overleed in augustus j.l. George heeft als adjunct directeur bij KidsCare al gedurende ruim 9 jaar bewezen dat hij kundig, gemotiveerd en betrouwbaar is. Zijn benoeming is dan ook heel positief ontvangen door het team in Kenia en door het bestuur in Nederland.

Lees meer
Child protection Event

Gouverneur te gast op Child Protection Event

16-11-2023

Zaterdag 4 november j.l. werd op het centrum van KidsCare een grote bijeenkomst georganiseerd. Daarbij werkte KidsCare samen met  24 partnerorganisaties aan het thema Child Protection. Er kwamen ruim 450 betrokken mensen. De Nationale  en Kwale County overheden waren ruim aanwezig. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog