Ja, ik wil ook helpen!

Doneer nu en geef ieder kind weer een kans. Met slechts €20,- per maand kan een arm gezin geholpen worden en weer kans krijgen op een toekomst. Er zijn in de regio echt veel gezinnen die leven in slechte omstandigheden. De behoefte aan hulp is groot. Met een kleine gift maakt u al een enorm verschil! Ieder kind verdient een gezin. Wilt u ons helpen met onze thuiszorgprogramma’s? 

U kunt KidsCare machtigen via onderstaand formulier. U kunt op ieder moment de machtiging wijzigen of intrekken. Liever eenmalig doneren? Dat kan hier.

ps. Wist u dat uw donatie fiscaal aftrekbaar is?

Ja, ik steun KidsCare Kenia

en machtig de Stichting KidsCare Kenia het volgende van mijn rekening af te schrijven:

Maak kennis met KidsCare gezinnen!

KidsCare gezin van Ali

Ali heeft het syndroom van Down. De oma van Ali heeft de zorg van Ali op zich genomen, maar wist niet goed hoe ze hem het beste kon helpen.

Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners