Ja, ik wil ook helpen!

Doneer nu en geef ieder kind weer een kans. Met slechts €20,- per maand kan een arm gezin geholpen worden en weer kans krijgen op een toekomst. Er zijn in de regio echt veel gezinnen die leven in slechte omstandigheden. De behoefte aan hulp is groot. Met een kleine gift maakt u al een enorm verschil! Ieder kind verdient een gezin. Wilt u ons helpen met onze thuiszorgprogramma’s? 

U kunt KidsCare machtigen via onderstaand formulier. U kunt op ieder moment de machtiging wijzigen of intrekken. Liever eenmalig doneren? Dat kan hier.

Wist u dat een groot deel van uw gift aftrekbaar is van de belasting? Weten hoeveel? Check deze link en reken het direct uit.

Ja, ik steun KidsCare Kenia

en machtig de Stichting KidsCare Kenia het volgende van mijn rekening af te schrijven:

Maak kennis met KidsCare gezinnen!

4S0A6420 (003)

KidsCare verhaal van Jose

Jose (16 jaar) heeft een droom. Ze wil kapster worden, zodat zij kan bijdragen aan de schoonheid van de mensen in haar community en haar moeder financieel kan ondersteunen.

Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog