Statiegeldacties bij Albert Heijn vestigingen

De afgelopen tijd zijn er meerdere statiegeldacties geweest bij supermarkten wat een mooie donatie opleverde voor KidsCare.

De hele maand oktober 2019 zijn de donaties van de statiegeldbonnen van de 4 Albert Heijn winkels in Delft verzameld voor KidsCare Kenia. Er is een mooi bedrag ingezameld en Lieze van Beek mocht de cheque uit handen van Laras van der Mark in ontvangst nemen.

In de maand juni 2020 konden statiegeldbonnen bij Albert Heijn De Savornin Lohmanplein in Den Haag gedoneerd worden voor KidsCare.

En in november 2020 kunnen de statiegeldbonnen ingeleverd worden bij de Albert Heijn in de Sumatrastraat!

Allemaal dankzij enthousiaste vrijwilligers die hun eigen supermarkt enthousiast maken. Voorbeeldbrieven zijn beschikbaar.

Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog