Vrijwilligers gezocht voor vacatures in Kenia

04-06-2021

Wil je ook graag als vrijwilliger aan de slag bij KidsCare in Kenia? Dat kan. Wij hebben goede ervaringen met vrijwilligers die daadwerkelijk van betekenis willen en kunnen zijn voor de organisatie in Kenia. 

Wij zoeken momenteel vrijwilligers voor: 

Special Needs Education: Jij biedt ondersteuning aan de special needs teachers en brengt kennis en vaardigheden mee die de kwaliteit van onderwijs en zorg voor kinderen met een beperking kunnen verbeteren. 

Special Needs Daycare: Jij biedt ondersteuning aan de begeleiders in de special needs daycare en brengt kennis en vaardigheden mee die de kwaliteit van zorg kunnen verbeteren op het gebied van opvang van meervoudig gehandicapte kinderen.

Bekijk de uitgebreide vacatures:

- Vacature Special Needs Education
- Vacature Special Needs Daycare

Meer informatie over vrijwilligerswerk voor KidsCare is hier te vinden: https://www.kidscarekenia.nl/help-mee/word-vrijwilliger/

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog