Help voor 25 euro een gezin aan een hoopvolle toekomst!

11-12-2023

Help jij KidsCare mee voedselzadenpakketten te verspreiden aan zeer kwetsbare gezinnen in Kenia? De pakketten bestaan uit zaden voor voedingsrijke groene erwten en bonen. De gezinnen ontvangen begeleiding en de nodige aanvullende materialen om het maximale uit de oogst te halen.

90% van de gezinnen in de LungaLunga regio hebben te maken met een voedselcrisis en leven in extreme armoede. Extreme weersomstandigheden hebben grote invloed op de landbouw en de onrust in de wereld zorgt voor extreem hoge (voedsel)prijzen. Door deze situatie hebben veel kwetsbare gezinnen dringend behoefte aan hulp en steun.

De kerstperiode komt eraan. Voor velen is dit een tijd van vreugde, warmte en lekker eten. Voor de kwetsbare gezinnen in de KidsCare regio is dit anders. Doneer een (deel van een) zadenpakket en plant zaden van hoop deze kerst! 

Met dit project wil KidsCare 800 gezinnen bereiken en daarmee 3000 kinderen helpen.

Lees meer over deze actie op deze pagina

IMG 20231109 WA0072
IMG 20231027 WA0017
DSC05831
"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog