Voedselpakket voor meer dan 500 gezinnen!

16-1-2021

De kerstactie ‘Vier kerst samen’ was een enorm succes! Dankzij de gulle giften van donateurs is er in totaal een bedrag van € 10.080,- opgehaald.

Dit betekent dat KidsCare Kenia ruim 500 gezinnen kon voorzien van een zeer compleet voedselpakket voor een maand, met daarin ook hygiëne producten en voedselzaden! De pakketten zijn inmiddels uitgedeeld. 


Deze eenmalige actie heeft de gezinnen even rust gegeven in deze tijden van stress door onder andere de coronacrisis. Natuurlijk blijven wij doorgaan met het geven van structurele steun. Onze hulp is erop gericht dat een gezin binnen drie jaar sociaal en economisch zelfstandig is.

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog