Verbinding en vervulling bij de talentenveiling

18-12-2023

De Protestante Gemeente Den Haag Zuidwest organiseerde met hun kerkgangers een Talentenveiling voor het project ‘Plant zaden van Hoop’. 

De veiling was een geweldige bijeenkomst, waarbij allerlei aanbiedingen werden geveild: een diner voor 6 personen, kaartjes voor een kerstconcert, het schilderen van een portret, een boottocht in het Westland, een wijnproeverij, het snoeien van een tuin en nog veel meer. De veiling bracht maar liefst 3.780 euro op voor de gezinnen in Kenia. Gelijktijdig voelden alle aanwezigen zich heel verenigd met elkaar: samen zorgen voor een goed doel en leuke activiteiten in het verschiet

Veilingkerk1
"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog