Vacature: Creatieve Vormgever!

05-04-2022

Voor KidsCare zoeken we een creatieve vormgever die als vrijwilliger onze communicatiewerkgroep in Nederland wil versterken. Ben jij een creatieve vormgever met een passie voor kinderen en ontwerpen? Ben je een vormgever die het werk van KidsCare en de kinderen mooi in beeld brengt? Dan zoeken wij jou! 

Met een klein team vrijwilligers zorgen we hier in Nederland voor draagvlak en donaties die ten goede komen aan kwetsbare kinderen in Kenia. We verwachten dat de gevraagde werkzaamheden een paar uur per maand van je tijd zullen kosten.KidsCare helpt in Kenia met thuiszorg van wees- en hulpbehoevende kinderen hun eigen omgeving. Met de hulp van KidsCare kunnen deze kinderen opgroeien in hun vertrouwde omgeving. De directe thuiszorg benadering van KidsCare leidt tot een onmiddellijk positief effect. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over KidsCare en onze communicatiewerkgroep? Neem dan snel contact met op met Rianne Smallegange: rianne@kidscarekenia.nl.

Het delen van deze vacature wordt op prijs gesteld! #vormgever #vacature #KidsCare #communicatie #vrijwilliger #kinderen

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog