Uitnodigiging voor de KidsCare vrijwilligersdag

02-05-2022

Niet alleen voor vrijwilligers die naar Kenia willen gaan, maar ook voor vrijwilligers die de Nederlandse organisatie (willen) ondersteunen, organiseren we op zaterdag 21 mei een leuke en laagdrempelige bijeenkomst om nader kennis te maken en mee te denken met KidsCare.

Het bestuur van KidsCare organiseert een dag vol verbinding, met nieuws en ervaringen vanuit Kenia, een overzicht van de resultaten van 2021, actuele uitdagingen en de mogelijkheid om mee in actie te komen. De bijeenkomst is bij Wijktheater De Buurvrouw in Rotterdam. Om 10 uur staat er koffie, thee en wat lekkers klaar, en om half 11 start het programma. Mocht jij willen aansluiten, mail dan naar anne@kidscarekenia.nl.

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog