Statiegeldactie bij AH Pijnacker

02-04-2024

Dankzij KidsCare vrijwilliger Miranda was KidsCare de hele maand februari het goede doel van de statiegeldactie bij AH Ackershof in Pijnacker! 

Filiaalmanager Bas van der Meer deed symbolisch de allereerste donatie. Aan het einde van de maand bracht de statiegeldactie een mooi bedrag van 392 euro op. 100% van het bedrag gaat naar kwetsbare kinderen in Kenia. Bedankt Albert Heijn voor het mogelijk maken van deze actie!

Help jij ook mee door jouw supermarkt te benaderen met de vraag of KidsCare het goede doel van de statiegeldactie kan zijn? Vraag ernaar bij de supermarkt bij jou in de buurt en hang deze flyer aan de automaat, of gebruik de download uit de toolbox.

Statiegeld 1
"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog