Samen helpen we 666 gezinnen!

03-06-2023

We zijn overdonderd door de grote inzet van de vrijwilligers van KidsCare. Samen hebben we ruim € 10.000 opgehaald voor de verticale moestuinen. Maar liefst 400 donateurs kwamen in actie. 666 gezinnen kunnen meedoen aan het project voor duurzame voedselvoorziening. Dat is toch fantastisch nieuws?

De afgelopen weken hebben de trainingen plaatsgevonden en is begonnen met het aanleggen van de nursery (plantenkwekerij). In de verticale moestuinen verschillende groenten worden verbouwd zoals boerenkool, spinazie, 'managu' en amarant.

De voedselcrisis is groot, maar in de ogen van de deelnemers sprankelt weer hoop. Wij willen iedereen die heeft bijgedragen aan de actie ontzettend bedanken. Samen maken we een groot verschil!

Jpg1
Jpg4
Jpg5
"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog