Nieuwe KidsCare Directeur

17-11-2023

George Baya is door het KidsCare bestuur in Kenia benoemd tot de nieuwe directeur. George is daarmee de opvolger van Ali Mwaziro, die overleed in augustus j.l. George heeft als adjunct directeur bij KidsCare al gedurende ruim 9 jaar bewezen dat hij kundig, gemotiveerd en betrouwbaar is. Zijn benoeming is dan ook heel positief ontvangen door het team in Kenia en door het bestuur in Nederland.

Samen met zijn team (41 medewerkers en 400 vrijwilligers in Kenia) wil George onder andere de samenwerking met de vele platteland dorpsgemeenschappen verder intensiveren. ‘Samen sterk’ is voor een teamspeler als George een vanzelfsprekendheid. We wensen George veel succes toe in zijn nieuwe functie.

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog