Nieuw platform online fondsenwerving: Kentaa

04-07-2022

KidsCare heeft nu een eigen platform om online fondsen mee te werven. Hiermee kun je een eigen actie opzetten of je aansluiten bij een bestaande teamactie die iemand anders heeft aangemaakt. Zoals bijvoorbeeld het Geitenproject, waarmee we samen 120 verzorgers van kinderen uit de KidsCare projecten willen gaan ondersteunen. 

Bijna € 4000,- is nodig voor de aanschaf van de geiten en het bouwen van de hokken. Als team is dit doel eenvoudiger realiseerbaar. Doe dus mee en spreek ook jouw eigen netwerk aan. Zo kan het heel snel gaan. 

https://kidscarekenia.kentaa.nl/team/geitenproject 

Kom je er niet uit, wil je een eigen actie maken en heb je wat hulp nodig?  Voel je vrij om Michel een mail te sturen en dan neemt hij contact op om je te helpen: michel@kidscarekenia.nl

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog