KidsCare trots op certificaat

19-03-2021

Op 12 maart 2021 vond in Nairobi de uitreiking plaats van de DIAR Awards.

Deze awards zijn jaarlijkse onderscheidingen voor bedrijven, overheidsinstanties, maatschappelijke organisaties, ngo's en individuen die voorstander zijn van diversiteit en inclusie op de werkplek en een sociaal samenhangende samenleving bevorderen.

KidsCare Kenya was genomineerd voor de DIAR Awards voor beste samenwerkingsbenadering voor maatschappelijke organisaties en behaalde de 2e plaats. Rhoda Ambira vertegenwoordigde Kidscare namens de heer Ali Mwaziro,  bij het aanvaarden en ontvangen van de onderscheiding die haar was uitgereikt door de Makueni County Governor Pro. Kivutha Kibwana. 
 
Het was een mooie kans voor haar te communiceren met prominente mensen van de regering. Het was ook een geweldige kans om Kenia en de wereld te vertellen over het werk dat KidsCare Kenya doet om kinderen en gezinnen van een achterstandspositie naar een bekwame positie te brengen. 

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog