KidsCare Festival: Bedankt dat je er was!

26-04-2024

Op zondag 21 april 2024 brachten we samen een kleurrijke en betekenisvolle middag door op het KidsCare Festival! Voor jong en oud bood het festival een verschillende activiteiten om van te genieten, van inspirerende workshops tot levendige muziek, van gezellige ontmoetingen tot creatieve schminksessies.

Deze inspirerende middag werd mogelijk gemaakt door de toewijding en inzet van vele vrijwilligers, KidsCare is een echte vrijwilligersorganisatie. We zijn voortdurend op zoek naar meer helpende handen, mensen die zich willen inzetten voor onze missie op verschillende gebieden. Geïnspireerd door onze activiteiten? Bekijk de diverse vacatures hieren word deel van ons bevlogen team.

Meer foto's van deze mooie middag bekijken? Klik hier!

Samen kunnen we nog meer impact maken en een blijvend verschil creëren voor de kinderen die onze steun zo hard nodig hebben!

IMG 20240421 WA0025
IMG 20240421 WA0023
Kc4
"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog