Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor onze communicatiewerkgroep!

30-03-2022

Voor KidsCare zoeken we enthousiaste vrijwilligers die onze communicatiewerkgroep in Nederland willen versterken. Ben jij een enthousiaste tekstschrijver met een passie voor kinderen en schrijven? Ben je een vormgever die het werk van KidsCare en de kinderen mooi in beeld brengt? Of ben jij handig met social media, en maak je de leukste berichten voor op onze social media kanalen? Dan zoeken wij jou!
 

Met een klein team vrijwilligers zorgen we hier in Nederland voor draagvlak en donaties die ten goede komen aan kwetsbare kinderen in Kenia. We verwachten dat de gevraagde werkzaamheden een paar uur per maand van je tijd zullen kosten. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over KidsCare en onze communicatiewerkgroep? Neem dan snel contact met op met Rianne Smallegange: rianne@kidscarekenia.nl.

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog