Digitale Bijeenkomst 12 april

30-03-2023

KidsCare in Nederland is een vrijwilligersorganisatie en dankzij die vrijwilligers is er al veel gerealiseerd. Daar willen we vol energie mee verder gaan. Daarom nodigen wij jou uit om samen “stil te staan bij vooruitgang’.

Dit willen wij samen met jou doen op woensdagavond 12 april tijdens een digitale bijeenkomst voor vrijwilligers en andere geïnteresseerden. Het programma duurt van 19.30 tot 20.30 uur en bestaat uit updates vanuit Kenia, de uitkomsten van de ‘achterban enquête’ en een toelichting op het nieuwe directe hulp project dat KidsCare in april wil starten. We hopen op een grote opkomst om straks als een groot team het verschil voor veel kinderen te maken.

Je bent van harte welkom! Klik hier om deel te nemen aan de bijeenkomst: De bijeenkomst vind plaats via Microsoft Teams en deelnemen kan via computer, tablet of telefoon. Bij vragen over de bijeenkomst kun je contact opnemen met Anne Vijverberg via anne@kidscarekenia.nl.

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog