Doneer

Meer dan 20% van de kinderen op het platteland van Zuidoost Kenia hebben geen ouders meer. Steun deze kinderen en wordt vandaag nog donateur.
 
Door Aids, malaria, moederschap op te jonge leeftijd, slechte voeding en gebrek aan medische zorg overlijden veel vrouwen jong, een enorm aantal weeskinderen is het gevolg. Vooral op het platteland van Zuidoost Kenia is dit een enorm probleem. 

KidsCare zorgt er al decennia lang voor dat deze kinderen met wat extra hulp opgevoed kunnen worden bij buren, familie en dorpsgenoten. Ieder kind verdient immers een gezin om in op te groeien.

KidsCare helpt met thuiszorg in hun eigen omgeving. En biedt zorg op dorpsniveau voor de armste kinderen en hun gezinnen op het platteland van Kenia. Met de hulp van KidsCare kunnen deze kinderen toch opgroeien in hun vertrouwde omgeving. De directe thuiszorg benadering van KidsCare leidt tot een onmiddellijk positief effect.

Deze hulp voor weeskinderen past in lijn met de traditionele familiezorg voor die kinderen in Kenia. En kinderen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen krijgen naast de thuiszorg een speciaal op het individuele kind gerichte zorg- en opleidingsprogramma. Voor de directe omgeving worden er workshops gehouden om een meer positieve bewustwording te creëren; Deze kinderen hebben ook hun talenten en die maken hun pad ook meer kansrijk.

Ja, ik wil ook helpen!

Met slechts €20,- per maand kan een arm gezin- met gemiddeld 5 kinderen- bouwen aan een betere toekomst. Wilt u ons helpen met onze thuiszorgprogramma’s? Er zijn in de regio echt veel gezinnen die leven in slechte omstandigheden. De behoefte aan hulp is groot. Wist je dat jouw donatie fiscaal aftrekbaar is?

Direct doneren kan via onderstaande knop Doneer Nu! (via iDeal) of middels een overschrijving naar rekeningnummer: NL21INGB0005921007 t.n.v. Stichting KidsCare Kenia.

Speciale bestemming donaties
Indien wenselijk gaan we graag met u in overleg over de bestemming van uw donatie(s). Wilt u uw donatie een speciale bestemming geven dan maken we daar in goed overleg afspraken over. We houden u natuurlijk op de hoogte van de voortgang en resultaten. Met name als u de donatie met een inzamelingsactie bijeen wilt brengen kan dit positief werken.

Op een andere manier helpen?

Contact

Voor meer informatie en/of vragen kun je contact opnemen met het secretariaat van:

Stichting KidsCare Kenia
T. 070-3250288
E. info@kidscarekenia.nl

Privacy statement

Brochure KidsCare
KidsCare website Nederland: www.kidscarekenia.nl
KidsCare website Kenia: www.kidscare.or.ke

Contactformulier

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog