Help mee als bedrijf

KidsCare gelooft sterk in de kracht van partnerschappen en gezamenlijke inspanning. Jouw bedrijf kan het bereik van KidsCare vergroten met een structurele financiële bijdrage. Langdurige maatschappelijke betrokkenheid loont. Door KidsCare te steunen:

 • Verbeter je het toekomstperspectief van kinderen die dit hard nodig hebben
 • Creëer je betrokken medewerkers, klanten en relaties
 • Heb je toegang tot nieuwe doelgroepen
 • Kan je gebruik maken van fiscale voordelen

Wat is er fijner dan met je bedrijf te investeren in een fijne, gezonde en veilige toekomst voor kinderen in Kenia? Weeskinderen, kinderen met een beperking, Kinderen die het zo hard nodig hebben. Iedere organisatie – groot, klein, nationaal of internationaal – kan op een eenvoudige en passende manier een grote impact genereren op het jonge leven van ‘onze’ kinderen in Kenia.  

Als particulier initiatief heeft KidsCare een enorme ambitie; namelijk zoveel mogelijk (wees)kinderen helpen in de sub county Lunga Lunga in Kenia. Dat doen we heel graag samen met nieuwe en bestaande partners. 

KidsCare kan duidelijk en concreet laten zien waar uw bijdrage toe leidt. Alle ingezamelde gelden worden volledig besteed aan de kinderen in Kenia. In Nederland hebben we nagenoeg geen kosten omdat we uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers werken. KidsCare is altijd bereid om u bedrijf ‘op maat’ te assisteren bij presentaties of andere acties.

Meer weten over mogelijkheden om samen te werken? Wij staan je graag te woord. Stuur ons een bericht via onderstaand formulier.

Donateur :  GPI

Gpi is al vele jaren donateur van KidsCare. Bij Gpi zijn ze trots op het vakmanschap en op de ontwikkeling daarvan en er wordt gedacht in ‘mogelijkheden en flexibiliteit’. Dat géeft de basis voor bijzondere oplossingen en resultaten en wordt zichtbaar in een ongekende internationale groei. Daarbij past de samenwerking met KidsCare. KidsCare zoekt ook in vaak onmogelijke situaties oplossingen om de kinderen in een meer kansrijke positie te brengen. Eveneens dus een positief proces dat leidt tot succesvolle en zichtbare resultaten.

Gpi en KidsCare zijn zichtbaar aan elkaar verbonden en dat levert voor beiden een ‘win’ situatie op. Wat voorbeelden van de samenwerking met Gpi:  

 • De Gpi medewerkers worden periodiek op de hoogte gehouden van de vorderingen in Kenia, o.m. door interactieve presentaties en in nieuwsbrieven 
 • Gpi besteedt aandacht extern aandacht aan haar ‘maatschappelijk ondernemen’ op onder meer haar website en bij presentaties aan relaties
 • De oprichter van Gpi bezocht KidsCare in Kenia
 • Gpi heeft een spreekkamer ingericht met een leuke KidsCare uitstraling
 • Gpi besteden diverse keren aandacht aan KidsCare in haar kerstboodschap en kerstpakket
 • Gpi doneert jaarlijks een geldbedrag aan KidsCare
 • KidsCare helpt actief bij de presentaties voor de medewerkers
 • KidsCare levert materialen en teksten aan voor de interne en externe communicatie over de voortgang van de samenwerking

Meer over GPI: www.Gpi.nl

Contact

aanmelden

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)

KidsCare Partners