Grada Snoek

"In 2015 mocht ik voor het eerst, op verzoek van het bestuur, helpen het kantoordeel van KidsCare te professionaliseren. En wat was het voor alle partijen die hierbij betrokken waren genieten van de enorme sprongen vooruit!"

En niet alleen hebben de medewerkers van KidsCare veel geleerd, maar ook ik ga elke keer weer rijker terug naar Nederland.
Inmiddels is KidsCare mijn Afrikaanse familie. Ik krijg elke keer weer een warm welkom, mag meeleven, meewerken en alle aspecten van het bijzondere werk van KidsCare meebeleven. KidsCare en zijn medewerkers zitten in mijn hart!

Grada Snoek

PS: wil je nog meer lezen over het werk van Grada bij KidsCare?  Ga dan  naar:  http://gradasnoek.nl/category/KidsCare-Kenia/

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog