Resized DSC 0063

KidsCare verhaal gezin van Makena

Makena is 12 jaar oud en woont samen met haar ouders en vier broers en zussen. Sinds 2021 gaat ze naar de Special School Unit (SSU). In het begin kon Makena niet praten en bleef ze vaak op de achtergrond in de klas. Maar Makena heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt! 

Op het teken van de juf springt Makena op en neemt ze actief deel aan zang- en dansactiviteiten in de klas. Ze staat zelfs voor de klas en heeft een geweldige tijd terwijl ze haar klasgenoten begeleidt. Ook thuis merken haar ouders dat het veel gemakkelijker gaat nu Makena zulke grote stappen heeft gemaakt.

Het gezin van Makena is enorm blij met haar vooruitgang. Haar ouders zijn verheugd om te zien hoe ze zich heeft ontwikkeld van een stille observator tot een zelfverzekerde en actieve deelnemer. De sfeer thuis is levendiger geworden nu Makena haar vrolijke persoonlijkheid ook daar laat zien. Haar broers en zussen zijn haar grootste supporters, en ze juichen haar toe bij elke nieuwe mijlpaal die ze bereikt. Makena's verhaal toont aan dat met de juiste ondersteuning en begeleiding kinderen zoals zij enorme vooruitgang kunnen boeken en hun volledige potentieel kunnen bereiken.

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog