KidsCare gezin van Grace

Toen de man van Grace plotseling overleed, bleef zij achter met vier kleine kinderen. Het was moeilijk voor haar om rond te komen.

Beginsituatie
Toen de man van Grace plotseling overleed, bleef zij achter met vier kleine kinderen. Het was moeilijk voor haar om rond te komen. Het dak van hun huis was kapot. De kinderen konden niet naar school, want ze kon het schoolgeld niet betalen

Hulp van KidsCare
In het programma van KidsCare bouwt Grace al ruime tijd aan de toekomst van haar gezin. Het huis heeft inmiddels een goed dak en buiten het huis zijn er aparte plekken voor koken en sanitair ingericht. Met hulp van KidsCare is Grace, precies op tijd, begonnen met het verbouwen van o.a. mais. Het meel verkoopt ze, zodat ze inkomsten heeft. Daarnaast heeft ze een geit. De oudste kinderen gaan naar school, dit is één van de vereiste onderdelen van het KidsCare programma.

Toekomst
Grace kreeg weer vertrouwen in de toekomst. Ze werkt hard op haar stukje land om de gewassen te verbouwen die ze kan verkopen. Als de twee jongste kinderen oud genoeg zijn, kunnen zij ook naar school. Zo werken Grace en de kinderen aan een betere toekomst. Grace heeft inmiddels weer een stralende lach op haar gezicht. De hulp van KidsCare geeft haar kracht!

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog