Vier kerst met onze gezinnen in Kenia!

08-12-2020

Kerstmis is, waar je ook geboren bent, een feest van licht in donkere dagen. Een moment van bezinning en verbinding. Van gezellig samen zijn met familie en vrienden. In Nederland meestal onder het genot van een heerlijk kerstdiner. 

Vier dit jaar kerst samen met een gezin uit Kenia! Zet een extra bord op tafel voor een gezin, en voor slechts € 20,- steun je hen niet slechts met een kerstdiner, maar zelfs een hele maand! 

Kijk hiernaast het filmpje, ga naar de website www.kidscarekenia.nl/vier-kerst-samen en doneer. Vervolgens ontvang je een placemat voor op de plek van het bordje voor het gezin in Kenia. Met deze placemat kun je ook nog een spel spelen met het hele gezin. Verbinding in Nederland en in Kenia en zo samen kerst vieren!

Help een gezin met een zadenpakket!
Help een gezin een jaar lang
"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog