Fridah Mwongela winnaar Jos Oskam Trophy 2020!

03-12-2020

William Njogholo, Gloria Pendo en Fridah Mwongela waren als genomineerden alle drie al winnaars. Zij kregen een mooi certificaat en veel waardering van het KidsCare team. 

William en Gloria zijn genomineerd omdat zij zich dit jaar zo geweldig ontwikkeld hebben. Fridah omdat zij al ruim 10 jaar een vaste basis is in het team. Zij zorgt ervoor dat alles in het KidsCare centrum draait en dat iedereen zich thuis voelt. Vanuit haar hart zorgt ze vol overgave voor de kinderen en hun verzorgers, voor de gasten van het centrum, voor de teamleden van KidsCare en voor de vrijwilligers. Iedereen was het eens dat zij de terechte winnaar is van de eerste Jos Oskam Trophy.


Lees hier meer over de Jos Oskam Trophy
 
 
 
 
 
 
 
 

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)
Munida:
Een jonge moeder zorgt ook voor de weeskinderen

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden. Ze woont bij haar oude moeder (of is het haar grootmoeder?) met nog 2 kinderen van haar overleden zus. Geen van die kinderen gaat naar school, want het schoolgeld kunnen ze niet betalen. 

Lees meer

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog