HELP KINDEREN IN KENIA

Voor altijd

"Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het is gedaan!"
Nelson Mandela

HELP KINDEREN IN KENIA

Voor altijd

Karim

“Dit is het gezin van Karim uit het dorp Mtune. Karim zijn vrouw en vijf kinderen leefden in grote onzekerheid en armoede en zonder enig perspectief.

Sinds anderhalf jaar zijn ze verbonden aan het "HomeCare" programma van KidsCare Kenia. Hiervoor woonde het gezin in een kleine woning samen met Karim’s bejaarde moeder. Door het programma heeft hij zijn eigen huis kunnen bouwen en is hij gestart met het bewerken van zijn kostgrondje. Hierdoor is er genoeg voedsel om zijn gezin te voeden. Zijn kinderen gaan nu ook structureel naar school en dromen over een mooie toekomst. Verder heeft hij door het programma geleerd hoe hij zijn financiën op orde moet hebben. Hij vindt het belangrijk om een goede band met zijn kinderen te hebben en een voorbeeld te zijn voor de dorpsgemeenschap."

Dankzij structurele steun van donateurs uit Nederland kan KidsCare Kenia deze familie op een duurzame wijze helpen naar een zelfredzaam bestaan. Wil jij ook een kwetsbaar gezin helpen structureel steunen naar een mooie toekomst? Word dan donateur van KidsCare Kenia.

Wist je dat een groot deel van jouw gift aftrekbaar is van de belasting? Weten hoeveel? Check deze link en reken het direct uit.

Ons doel: zoveel mogelijk kinderen in Kenia helpen, nu, later en altijd!
Help je mee?

Meer weten over de actie voor nu, voor later, voor altijd?

Klik hier

Onze speciale dank gaat uit naar onze partner Wilde Ganzen voor hun steun aan KidsCare Kenia.

Wij hebben als doelstelling dat we 100% van de giften besteden in Kenia aan de hulp van kinderen.

KidsCare Partners

Logo Aisha and Friends knipoog