KidsCare Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van KidsCare Kenia. Of schrijf in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Kenia en Nederland. Lees onze eerdere nieuwsbrieven hier.

Laatste nieuws

Nieuw thuiszorg en bijenhouders programma van start

Ondanks de coronatijd is het gelukt om de start van een nieuw driejarig programma voor te bereiden. Het oude programma is heel succesvol afgesloten. 90% van de selecteerde gezinnen kunnen zelfstandig verder.

Meer lezen

Jaarverslag 2019 en Jaarplan 2020 gereed

Het jaarverslag 2019 en het jaarplan 2020 zijn door het bestuur vastgesteld. De titel van het verslag ‘Ieder kind heeft recht op een familie’ is het thema waarmee we ons 10 jarig bestaan vieren.

Meer lezen

Grote impact voedselzadenpakketten!

Wat hebben wij veel respect voor het KidsCare team in Kenia. De lockdown is stevig voelbaar vooral bij de armste gezinnen. Het verdelen van 600 zadenpakketten is heel goed gegaan.

Meer lezen

Actie voor KidsCare bij Albert Heijn in Den Haag

De hele maand juni konden statiegeldbonnen bij Albert Heijn De Savornin Lohmanplein in Den Haag gedoneerd worden voor KidsCare.

Meer lezen

Het zaaien is begonnen

De afgelopen maand is KidsCare in actie gekomen tegen het dreigend voedseltekort in Kenia door de coronacrisis. Dankzij de gulle giften van donateurs én de verdubbeling van Wilde Ganzen is er in totaal een bedrag van 32.925 euro opgehaald. 

Meer lezen

Video succesvolle zadenpakketactie

Gezien de hoge nood wordt er in Kenia hard gewerkt om de zadenpakketten te verspreiden en is er zelfs al begonnen met zaaien!

Bekijk hier de video voor een blik achter de schermen van deze omvangrijke operatie.

Meer lezen

Zaadje voor een daadje!

Dreigend voedseltekort door coronacrisis: kom nu in actie samen met KidsCare en Wilde Ganzen!
In Kenia, en zeker voor de armste gezinnen in de plattelandsregio waar KidsCare actief is, stagneert de aanvoer van voedsel.

Meer lezen

Vijf schoolvrienden fietsen voor KidsCare naar Kopenhagen

In de meivakantie fietsen vijf schoolvrienden van het Gomarus College in Leeuwarden, 700 kilometer voor KidsCare Kenia. Zij hebben voor KidsCare gekozen omdat het geld rechtstreeks naar kinderen gaat die het heel hard nodig hebben.

Meer lezen

10 jaar KidsCare Kenia: a dream came true

Bij de oprichting van KidsCare, 10 jaar geleden, hebben wij samen met medeoprichter Ali Mwaziro het doel gesteld dat we jaarlijks willen zorgen voor 2000 wees- en hulpbehoevende kinderen. Dat doel is met de innovatieve thuiszorg programma’s gerealiseerd. Alle reden dus om met trots stil te staan bij het 10-jarig jubileum.

Meer lezen

Het KidsCare team wenst u....

Namens het trotse en gemotiveerde KidsCare team in Kenia wensen wij iedereen een mooi 2020 toe! 'Would like to take this opportunity to appreciate you all for the efforts and support you have been giving us throughout this year in achieving our goals in uplifting and improving the livelihood of the vulnerable for a better world....

Meer lezen

KidsCare Partners