HELP KINDEREN IN KENIA

voor nu, voor later, voor altijd

"Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het is gedaan!"
Nelson Mandela

HELP KINDEREN IN KENIA

Voor nu, voor later, voor altijd.

Voor NU omdat de nood hoog is en de enige prioriteit is om eten te vinden voor vandaag. Oorlog, hoge brandstofprijzen en klimaatcrisis zorgen voor een uitzichtloos bestaan. Kinderen met honger dromen niet langer over de toekomst maar hopen dat er morgen weer iets te eten is.

Na het weghalen van acute stress kunnen we doen waar we goed in zijn, werken aan LATER. Door met gezinszorg en kindveiligheid op een duurzame manier het perspectief van kinderen te veranderen. Door gezinnen concreet te helpen en te ondersteunen naar een minder kwetsbare situatie en ze meer grip te geven op een toekomst.

Voor ALTIJD omdat onze werkwijze bewezen heeft mensen weer zelfredzaam te maken en ze zonder onze hulp zich staande weten te houden. Als kind, als gezin en binnen de gemeenschap. 

Hoe je ook wilt helpen, je kunt het verschil maken door eenmalig of structureel het werk van KidsCare Kenia te ondersteunen.

Voor nu

Help een gezin als dat van mama Amira. De aanhoudende droogte heeft gezorgd dat ze niets te eten hebben en geen enkele vorm van inkomen. Hierdoor lijden ze honger en kunnen door gebrek aan geld niet alle kinderen naar school. Met de hulp van KidsCare Kenia zou ze haar kinderen NU te eten kunnen geven en dat is op dit moment het hardst nodig. Help jij mama Amira en haar 4 kinderen zodat zij geen honger hoeven te lijden?

Help een gezin als dat van mama Amira en doneer eenmalig € 25,- voor een voedselpakket voor één maand.

Meer lezen

Voor later

Mwanisha en haar kwetsbare gezin zijn sinds kort aan het KidsCare Kenia programma verbonden. Door hun deelname worden ze voorzien in de eerste levensbehoeften en daardoor is er ruimte ontstaan om na te denken over de toekomst. Met een zadenpakket en begeleiding naar werk kunnen haar zonen weer naar school en dromen over later. 

Help ook een kwetsbaar gezin als dat van mama Mwanisha voor nu en voor later. Met jouw donatie van € 50.- geven we een gezin een zadenpakket voor eerste levensbehoefte, schoolgeld, schooluniformen voor de kinderen, training in hygiëne en begeleiding bij het genereren van eigen inkomsten.

Meer lezen

Voor altijd

Met structurele steun van donateurs uit Nederland kan KidsCare Kenia kwetsbare families op een duurzame wijze helpen naar een zelfredzaam bestaan. Families zoals het gezin van Karim, sinds anderhalf jaar verbonden aan het "HomeCare" programma van KidsCare Kenia. Hiervoor woonde het gezin in een kleine woning samen met Karim’s bejaarde moeder. Door het programma heeft hij zijn eigen huis kunnen bouwen en is hij gestart met het bewerken van zijn kostgrondje. Hierdoor is er genoeg voedsel om zijn gezin te voeden. Zijn kinderen gaan nu ook structureel naar school en dromen over een mooie toekomst.

Wil jij ook een kwetsbaar gezin helpen structureel steunen naar een mooie toekomst? Word dan donateur van KidsCare Kenia.

Meer lezen

Ons doel: zoveel mogelijk kinderen in Kenia helpen. Nu, later en altijd!
Help je mee?

Meer weten over het werk van KidsCare Kenia?

Klik hier

Onze speciale dank gaat uit naar onze partner Wilde Ganzen voor hun steun aan KidsCare Kenia.

Wij hebben als doelstelling dat we 100% van de giften besteden in Kenia aan de hulp van kinderen.

KidsCare Partners