Help mee als vrijwilliger in Nederland


Voor KidsCare zijn vrijwilligers onmisbaar. Sinds de oprichting van KidsCare in 2010 door Gerard en Lisette Geenen zijn vrijwilligers van groot belang voor de hulp aan kinderen. Dankzij onze vrijwilligers slagen we erin om nagenoeg 100% van de donaties direct te gebruiken voor de zorg van de kinderen in Kenia. Geweldig toch dat dit door vrijwilligers wordt mogelijk gemaakt. Doet u ook mee?

Zowel in Kenia als in Nederland zorgen een grote groep vrijwilligers ervoor dat kinderen en gezinnen geholpen worden. In Nederland werkt KidsCare samen met vrijwilligers in ‘KidsCare Support’. Iedereen kan daarin zelf aangeven op welke manier je wilt bijdragen aan het werk van KidsCare en zo mogelijk aansluiting vinden bij verschillende werkgroepen voor KidsCare vrijwilligers.

Op dit moment werken we met de volgende vrijwilligersgroepen:

  • werkgroep oud Kenia-gangers
  • werkgroep voor acties bij en met lagere scholen
  • werkgroep voor acties bij en met bedrijven
  • werkgroep versterking kindzorg
  • werkgroep kwaliteit- en kennisontwikkeling
  • werkgroep communicatie en PR

Wilt je meer weten over de mogelijkheden om in Nederland KidsCare te helpen bij haar werkzaamheden dan gaan we graag met je in gesprek. Vul het aanmeldingsformulier in en wij nemen dan snel contact met je op.

Vrijwilligers formulier

aanmelden

Vrijwilligers verhaal
Grada Snoek

In 2015 mocht ik voor het eerst, op verzoek van het bestuur, helpen het kantoordeel van KidsCare te professionaliseren. En wat was het voor alle partijen die hierbij betrokken waren genieten van de enorme sprongen vooruit!

Meer lezen

Vrijwilligers verhaal Marlies van den Berg

Kinderen die vermijden je aan te kijken, van huis weglopen op zoek naar een veilige plek, op hun vijfde nog steeds niet kunnen praten. Dat zijn: Children with Special Abilities, De kinderem waar ik mij op heb gericht.

Meer lezen

Vrijwilligers verhaal Anne Vijverberg

Ik stapte oktober 2017 vol verwachting het vliegtuig naar Kenia in. De vier maanden die daarop volgden hebben mij volkomen verliefd laten worden op dit prachtige stukje wereld.

Meer lezen
"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)

KidsCare Partners