Vrijwilligersverhaal
Grada Snoek

In 2015 mocht ik voor het eerst, op verzoek van het bestuur, helpen het kantoordeel van KidsCare te professionaliseren. En wat was het voor alle partijen die hierbij betrokken waren genieten van de enorme sprongen vooruit! En niet alleen hebben de medewerkers van KidsCare veel geleerd, maar ook ik ga elke keer weer rijker terug naar Nederland.
Inmiddels is KidsCare mijn Afrikaanse familie. Ik krijg elke keer weer een warm welkom, mag meeleven, meewerken en alle aspecten van het bijzondere werk van KidsCare meebeleven. KidsCare en zijn medewerkers zitten in mijn hart!

Grada Snoek

PS: wil je nog meer lezen over het werk van Grada bij KidsCare?  Ga dan  naar:  http://gradasnoek.nl/category/KidsCare-Kenia/ 

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)

Vrijwilligers verhaal
Grada Snoek

In 2015 mocht ik voor het eerst, op verzoek van het bestuur, helpen het kantoordeel van KidsCare te professionaliseren. En wat was het voor alle partijen die hierbij betrokken waren genieten van de enorme sprongen vooruit!

Meer lezen

Vrijwilligers verhaal Marlies van den Berg

Kinderen die vermijden je aan te kijken, van huis weglopen op zoek naar een veilige plek, op hun vijfde nog steeds niet kunnen praten. Dat zijn: Children with Special Abilities, De kinderen waar ik mij op heb gericht.

Meer lezen

Vrijwilligers verhaal Anne Vijverberg

Ik stapte oktober 2017 vol verwachting het vliegtuig naar Kenia in. De vier maanden die daarop volgden hebben mij volkomen verliefd laten worden op dit prachtige stukje wereld.

Meer lezen

KidsCare Partners