Vrijwilligersverhaal
Anne Vijverberg

Ik stapte oktober 2017 vol verwachting het vliegtuig naar Kenia in. De vier maanden die daarop volgden hebben mij volkomen verliefd laten worden op dit prachtige stukje wereld. Een stukje wereld nog zo puur, met haar rijke cultuur maar ook oneerlijke armoede. Ik heb mij als de assistent van directeur Ali en met mijn bedrijfskundige achtergrond bezig gehouden met de organisatieontwikkeling van KidsCare. Het coördineren van een projectplan voor speciale scholen, stakeholdersanalyse, duurzaamheidsanalyse en jaarplan waren hier onderdeel van. Voor mij een ontzettend leerzame periode bij een prachtige organisatie waar ik me altijd tot verbonden zal blijven voelen.

Anne Vijverberg

Update maart 2019: Teug in Kenia!"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)

Vrijwilligers verhaal
Grada Snoek

In 2015 mocht ik voor het eerst, op verzoek van het bestuur, helpen het kantoordeel van KidsCare te professionaliseren. En wat was het voor alle partijen die hierbij betrokken waren genieten van de enorme sprongen vooruit!

Meer lezen

Vrijwilligers verhaal Marlies van den Berg

Kinderen die vermijden je aan te kijken, van huis weglopen op zoek naar een veilige plek, op hun vijfde nog steeds niet kunnen praten. Dat zijn: Children with Special Abilities, De kinderen waar ik mij op heb gericht.

Meer lezen

Vrijwilligers verhaal Anne Vijverberg

Ik stapte oktober 2017 vol verwachting het vliegtuig naar Kenia in. De vier maanden die daarop volgden hebben mij volkomen verliefd laten worden op dit prachtige stukje wereld.

Meer lezen

KidsCare Partners