KidsCare huishouden
Peter en Asha


 EEN HOPELOZE ZIEKE VADER
Naast een heel wankel modderhuisje ligt Peter (44 jaar) op een matje op de grond. Hij heeft zichtbaar pijn en ziet er heel mager en verzwakt uit. Zijn vrouw troost hem. Hij moet geopereerd worden en daarvoor heeft hij omgerekend zo’n 30 euro nodig. Dat is er niet. Zijn 5 kinderen (allemaal van zijn overleden eerste vrouw) zijn naar de plaatselijke voetbalwedstrijd. Ali (onze projectdirecteur) en het dorpshoofd praten met hem. Het dorp zal proberen hem te helpen, ook met de operatie, maar eerst moet hij aansterken, want zo is er geen operatie mogelijk. Zijn vrouw Asha (30 jaar) kijkt wanhopig. Wat zou zij moeten met 5 kinderen in een mensonwaardige woonomgeving. Wij weten het ook niet, maar zijn blij dat Peter door dit bezoek aandacht van de dorpsgemeenschap gaat krijgen. Ali zucht. Ja, je kan hier gewoon doodgaan als je geen geld hebt.KidsCare Huishouden
Lucia

We komen bij het erf van Lucia. Ze komt stralend op ons afgelopen. Ze is zo blij met Kidscare. Ze is 81 jaar en woont samen met haar geestelijk gehandicapte dochter Mary van 45 jaar.

Meer lezen

KidsCare Huishouden Peter en Asha

Naast een heel wankel modderhuisje ligt Peter (44 jaar) op een matje op de grond. Hij heeft pijn en ziet er heel mager en verzwakt uit. Zijn vrouw troost hem. Hij moet geopereerd worden maar er is geen geld.

Meer lezen

KidsCare huishouden
Munida

Munida is 18 jaar, maar lijkt veel jonger. Versleten kleren zitten om haar tengere lijfje. Ze kreeg een baby toen ze 16 was. Er is geen contact met de vader van haar kind. Haar eigen vader is overleden.

Meer lezen
"We make a living by what we get, but we make a life by what we give"
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (1874-1965)

KidsCare Partners