Help mee als donateur

Steun kinderen in Kenia: wordt vandaag nog donateur.

Veel (wees) kinderen en kinderen met een beperking in de sub county Lunga Lunga in Kenia hebben jouw hulp nodig. 95% van de kinderen en gezinnen die hulp hebben gehad kunnen binnen drie jaar zelfstandig verder. Voor het gezin en met name voor de kinderen maakt de thuiszorg (sociaal en economisch) echt het verschil. Doneer daarom vandaag nog! Geef deze kinderen een betere toekomst. KidsCare helpt. Help jij mee?

Dankzij de inzet van veel vrijwilligers zijn er in Nederland nauwelijks overheadkosten. Wij zorgen daardoor dat uw gift volledig besteed wordt aan de zorg voor de kinderen in Kenia. We financieren hiermee allerlei thuiszorg voorzieningen, zoals het kopen van rolstoelen en/of protheses, het geven van fysiotherapie en het op gemeenschapsniveau werken we aan structurele verbeteringen in de dorpen. Doneer nu en geef ieder kind een kans.

Ja, ik wil ook helpen!

Met slechts €20,- per maand kan een arm gezin- met gemiddeld 5 kinderen- bouwen aan een betere toekomst. Wilt u ons helpen met onze thuiszorgprogramma’s? Er zijn in de regio echt veel gezinnen die leven in slechte omstandigheden. De behoefte aan hulp is groot. Wist je dat jouw donatie aftrekbaar is?

Speciale bestemming donaties

Als u dat wilt gaan we met u in overleg over de bestemming van uw donatie(s). Wilt u uw geld een speciale bestemming geven dan maken we daar in goed overleg afspraken over. We houden u natuurlijk op de hoogte van de voortgang en resultaten. Met name als u de donatie met een inzamelingsactie bijeen wilt brengen kan dit positief werken.

Maandelijkse donatie

Help een arm gezin- met gemiddeld 5 kinderen- bouwen aan een betere toekomst.

Dit kan via automatische incasso of (automatische) overschrijving.

Wordt donateur

Eenmalige
donatie

Iedere donatie helpt de kinderen in Kenia. Uw donatie komt voor 100% terecht in Kenia.

Plaats het gewenste bedrag in uw winkelwagen.

doneer nu!

KidsCare Partners