Wordt u ook Kidscare donateur?

Direct donateur worden Meer informatie om donateur te worden

Met 20 Euro per maand kan een door KidsCare geselecteerd zeer arm huishouden- met gemiddeld 5 wees en/of hulpbehoevende kinderen- bouwen aan een meer acceptabel bestaan.

In het werkgebied van KidsCare in Kenia zijn veel wees- en/of hulpbehoevende kinderen. Zij leven vaak in slechte omstandigheden en hebben hulp nodig. KidsCare wil daarom met haar thuiszorgprogramma’s nog veel meer kinderen en hun huishoudens helpen. Het doel is om eind 2017 voor ruim 2000 kinderen en hun circa 400 huishoudens te zorgen.

Wilt u ons daarbij helpen? KidsCare zoekt namelijk meer donateurs om ervoor te zorgen dat de kinderen uit die 400 huishoudens voldoende eten, medische zorg, acceptabele woonsituatie krijgen en weer naar school kunnen. Basisvoorzieningen voor kinderen en voorwaarden om te kunnen bouwen aan een eigen toekomst.

Als donateur betaalt u in principe de maandelijkse kosten van 1 of meer huishoudens. Per huishouden (met gemiddeld 5 kinderen) is dat een bedrag van circa 20 euro per maand. Een deel van het geld gaat direct naar het gezin en de rest gaat naar intensieve sociale en economische begeleiding en trainingen.

Als donateur heeft u de intentie om zich voor een langere periode aan KidsCare te verbinden, maar u wordt tot niets verplicht. U kunt uw donatie overmaken op de rekening van Stichting KidsCare Kenia: NL21 INGB 0005921007. Jaarlijks ontvangt iedere donateur een financiële verantwoording. Daardoor blijft u heel concreet op de hoogte van de activiteiten van KidsCare en kunt u zich overtuigen van de juiste besteding van uw bijdragen. Wij verzekeren u dat 100% van uw geld daadwerkelijk op locatie wordt besteed.

Donateur worden

Mijn gegevens zijn:(Met 20 euro per maand ondersteunt u een huishouden)

Indien je naar aanleiding van deze vragenlijst vragen hebt, kun je contact opnemen met:
Stichting KidsCare Kenia
Mispelstraat 21
2564 TP Den Haag
T. 070-3250288
E. info@kidscarekenia.nl
IBANnummer: NL21 INGB 0005921007